COPYRIGHT 2020 © VILLA VINGERWERK

de auteurs

wie we zijn?

Karlijn

vlaardingerbroek​

Karlijn Vlaardingerbroek (1990), geboren in Gouda, is woordenaar, beeldmaker en docent. Op haar 18e verhuisde ze naar Tilburg. 

Karlijn observeert, daagt uit en schrijft rake teksten en liedjes over de dingen die haar omringen. Ze maakt het alledaagse bijzonder en benadert serieuze thema’s op een luchtige en speelse manier. Karlijn was drie seizoenen lid van Poetry Circle 013 en heeft met haar poëtische schrijfsels op diverse podia in Nederland gestaan. Naast haar voorliefde voor schrijven en performen is Karlijn medeorganisator van het Tilburgse woordkunst event ‘Woordenaars’.

"wij doen het lekker op onze eigen manier"

Kristel

peijnenborg

Kristel Peijnenborg (1987) geboren in Tilburg, is een designer, tekenaar, dichter, en onderneemster met hart en ziel.

Als kind tekende Kristel al haar eigen illustratieboekjes. Vanaf haar dertiende jaar ging zij dichten. Haar podiumdebuut was in 2013 op Valentijnsdag in het Poppodium 013 in Tilburg. In 2015 sloot zij zich aan bij de Poetry Circle, dat haar in drie jaar veel heeft bijgebracht over creatief schrijven en performen. Kristel dicht bij lief, bij leed of bij vindingrijke invalshoeken. Haar literaire werk kleurt liefdevol, grillig, vreemd en lachwekkend tegelijk. Ze noemt zichzelf een ‘expresser’.