COPYRIGHT 2020 © VILLA VINGERWERK
a

Details

Time: maart 29, 2020 14:30

Location: Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg

Event Type: Boekpresentatie

Organized By: De Bibliotheek LocHal

About Tour

Op 29 maart 2020 heeft de LocHal de publiekelijke primeur van het WoordKuⓝstBoek ‘Ik schrijf, ik schrijf wat jij niet ziet’ van Karlijn Vlaardingerbroek (1990) en Kristel Peijnenborg (1987). Kom kijken en luisteren hoe verschillende woorden uit de duo-bundel loskomen van het papier en laat je inspireren door deze authentieke we-doen-het-lekker-op-onze-eigen-manier types.

De speelse en kunstzinnige dichtbundel gaat over zoeken, dwalen en gissen. Over guilty pleasures, buiten de lijntjes kleuren, tongen en de liefde voor zelfexpressie. Kortom; over het leven aantrekken op je eigen manier. De poëtische teksten en liedjes zijn geschreven in het gedigitaliseerde handschrift van Kristel, aangevuld met kleurrijke illustraties van Karlijn. Tijdens de boeklancering worden de dames bijgestaan door oud stadsdichter Jace Van de Ven, Spoken Award finalist Glenn Markesteijn en violist Max Swagemakers. Na afloop van de presentatie ligt de eerste druk klaar voor persoonlijke signering.

Het programma start op zondag 29 maart om 14.30 uur in de Kennismakerij. Karlijn en Kristel heten iedereen van harte welkom. Om met ons uit te kijken naar de lancering, delen we binnenkort insights van ons avontuur in een eigen boek ontwikkelen via dit Facebook event.